Over ons

Objectform is expert in kantoor- en projectinrichting. Onze grote passie sinds de oprichting op 1 januari 2000 is het realiseren van werkomgevingen waarin mensen zich prettig voelen en efficiënt kunnen werken.
Als onafhankelijk inrichter werken we samen met partners die wij als best presterende partijen in de markt ervaren. Een bewezen strategie waar mee we al meer dan 20 jaar een passend antwoord op uw huisvestingsvraagstukken bieden. 

Fullservice 

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Onafhankelijk
  • Volledige ontzorging 
  • Sterke merken project- en kantoormeubelen
  • Voldoet aan alle ergonomie, milieu- en kwaliteitseisen
  • Fullservice facilitaire ondersteuning

Kantoorinrichting Haarlemmermeer 2

Luisteren en de vraag achter de vraag achterhalen

Ons team:

Paul Kooreman.

Na een loopbaan bij Fabrag en Ahrend heb ik op 1 januari 2000 Objectform opgericht.
Het is een mooi vak. In een veranderende wereld zijn er steeds nieuwe thema’s die een beroep doen op je inlevingsvermogen en creativiteit, die ik kwijt kan bij het circulair maken van interieurs. Mocht je ooit iemand tegenkomen die een stoel op z’n kop houdt, grote kans dat ik het ben. Daar heb je een woord voor... zelf hou ik het op passie! In m’n vrije tijd probeer ik tegen een golfbal te slaan en ga ik graag een concert. En als het even kan reizen we naar Italie of gaan we op familiebezoek op Aruba.
Ik geef het ook mijn kinderen mee: Doe wat je leuk vindt, dat hou je het langste vol! Inmiddels al meer dan 20 jaar..

E. 

T. 0252 241950

paul finland 2

 

Frank van den Ing.

Het meubileringscollege en enkele jaren kunstacademie vormden voor mij de basis om via een bedrijf met meubelagenturen en een architectenbureau in 2004 bij Objectform te starten.
Wonende in de Hofstad trein ik dagelijks naar kantoor.
Je treft mij aan al doende met offertes, orderverwerking, planning en website onderhoud. Daarnaast valt ook het studiowerk op mijn zit-sta bureau. Wat is er mooier dan het maken van een realistische visualisatie die de opdrachtgever enthousiast maakt voor een inrichtingsontwerp. Na gedane arbeid bezoek ik graag een museum, concert of geef mijn gitaar en stem eens een melodieuze afranseling. Nee, niet voor publiek….eh…. wel voor de buren

E.

T. 0252 241950

frank finland 2

 

Mocht u het zich afvragen. Dit hebben we niet aan als we aan uw project werken. De foto's zijn genomen tijdens een kennisevent met onze partner Vepa in Fins Lapland. 

Projectmanagement

Projectmanagement is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Eén van onze sterke punten is dat we altijd die extra stap zetten voor onze opdrachtgever. Gedurende een project bespaart Objectform u veel kostbare tijd en zijn we uiteraard te allen tijde beschikbaar voor advies. We bewaken de afgesproken planning en zorgen ervoor dat alles uitgevoerd wordt volgens de vastgelegde specificaties. Uw wensen staan op nummer één, dus bijsturing en controle is altijd mogelijk. Uiteraard zien we de ‘kleine' puntjes als het regelen van parkeerontheffingen en laad-/los vergunningen niet over het hoofd. Gewoon een kwestie van ontzorgen.

Daarnaast zijn we uw partner als het gaat om o.a. kabel- en meubelmanagement, circulair inrichten en ontwerp. Ontdek al onze diensten.  

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E