Projectmanagement

Projectmanagement is een groot onderdeel van de inrichting van uw project of kantoor. Een kantoor renoveren, verbouwen of opnieuw inrichten is namelijk een flinke klus. Er moet rekening worden gehouden met grote, maar ook veel kleine dingen, zoals bijvoorbeeld het regelen van parkeervergunningen. Kortom: een kantoor of project (opnieuw) inrichten is een tijdrovend project. Het kan fijn zijn om de regie hierover uit handen te geven. We vertellen u graag meer over wat Objectform hierin kan betekenen.

Waarom projectmanagement?

Bij de inrichten van uw kantoor of werkomgeving moeten alle aspecten van het project nauwkeurig in kaart worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de tijdsplanning, vergunningen en levering van materialen. Dit kost tijd. Gedurende een project bespaart Objectform u veel kostbare tijd door het project geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen. Wij bewaken de afgesproken planning en zorgen dat alles uitgevoerd wordt volgens de vastgelegde specificaties. Zodat u zich kan richten op uw taken binnen de organisatie. Als vanzelfsprekend zijn we te allen tijde beschikbaar voor tussentijds advies en vragen. We noemen onszelf niet voor niets een fullservice bureau. 

In de praktijk

In de praktijk komt het erop neer dat we de tijdsplanning, materialen en financien in de gaten houden. Als projectmanagers zijn we de spil in het realiseren van uw project. We zorgen ervoor dat alles netjes en op tijd wordt geleverd, bewaken de gemaakte afspraken en uiteraard het budget. U heeft een centraal aanspreekpunt tijdens het hele proces. 

Objectform is flexibel en kantooruren zijn niet leidend. Als het nodig is, werken we ook in de avond en weekend. Zoals die keer dat we aan de slag gingen met de volledige (her)inrichting van twee vestigingen in één weekend. Op vrijdagmiddag zijn we gestart met de sloop, om zondagavond alles op te leveren in een nieuwe huisstijl. De opdrachtgever werd volledig ontzorgd en op maandagochtend stapten alle werknemers een gloednieuw kantoor binnen!

Meer weten

Heeft u vragen en wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw project? Bel of mail ons, we komen snel bij u terug. Wist u dat Objectform naast projectmanagment nog meer diensten aanbiedt? Denk bijvoorbeeld aan kabel- en meubelmanagement, conditiemetingen en montage en onderhoud