Meubelmanagement

Meubelmanagement: uw bedrijf groeit, maar groeien de meubels mee? Misschien zijn er veel bureaustoelen, maar weinig bureaus? Is er kantoormeubilair aanwezig dat stuk is of versleten? Hoeveel vergadertafels zijn er nodig? Een grondige inventarisatie van de meubels geeft u rust en overzicht. 

Meubelmanagement kantoor

Elke organisatie wisselt zo nu en dan van inrichting. Misschien omdat de huisstijl is veranderd of het bedrijf is verhuisd. Wat de reden ook is, dit is een perfect moment voor meubelmanagement. Want door de jaren heen zijn er vaak veel meubels verzameld. Soms staan dingen ongebruikt in een hoek of voldoen de meubels niet meer aan de wensen van de organisatie. 
 
Objectform kijkt met u mee. Dit doen we altijd met onze circulaire inslag. We werken volgens het reduce, re-use and no waste-principe. Dit betekent dat we eerst kijken naar wat kan met bestaande materialen. Upcycling en het hergebruik van materialen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Lees meer over circulair inrichten.  

Voordelen van kantoor meubel management

Stap voor stap maken we de balans op. Welke meubels zijn er? Hoeveel stuks? We brengen exact in kaart hoe u ervoor staat: een tijdrovend klusje dat we graag uit handen nemen. Wat levert meubel management u op?
 • Overzicht meubels per locatie
 • Grip op de voorraad
 • Inzicht in gebruik meubulair
 • Mogelijkheden tot circulair hergebruik
 • Beheersing kosten
 • Lange termijn planning

Ontzorgen

Objectform is gespecialiseerd in het creëren van een inrichting op maat voor uw kantoor, onderwijs- of zorginstelling. Bij projectinricting gaat het om het totaalplaatje: uitstraling, ergonomie, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Objectform richt zich op volledige ontzorging. Van groot tot klein: uw project is bij ons in goede handen. 

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Ervaring en expertise onder één dak
 • Ontwerp op maat
 • Voldoet aan alle ergonomie, milieu- en kwaliteitseisen
 • Fullservice facilitaire ondersteuning
 • Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over meubelmanagement? Neem vrijblijvend contact op. 

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E