Ontwerp

De inrichting van uw organisatie is onderdeel van uw huisstijl en identiteit, een reflectie van uw imago.

Studio

U kunt als opdrachtgever rekenen op onze studio voor het ontwerpen van innovatieve inrichtingsconcepten.  We zijn erin gespecialiseerd om ' de vraag achter de vraag'  te achterhalen en te vertalen in een passend ontwerp. Uw kantoorinrichting komt tot leven, uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget. 

Ontwerp kantoorinrichting

Bij het optimaal inrichten van een uitnodigende werkomgeving komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan deze factoren:

  • Identiteit
  • Circulaire ambities  
  • Ergonomie
  • Facilitair gemak

Een prettige omgeving verhoogt de arbeidsvreugde en werkt prestatieverhogend. Een juiste inrichting draagt positief bij aan de resultaten van uw organisatie.

Van ontwerp tot inrichting

Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Uw investering is voor een langere periode, dus een ontwerp en de nieuwe inrichting moet flexibel zijn en kunnen inspelen op wijzigende werkprocessen. In ons plan houden we rekening met duurzaam hergebruik van bestaande materialen en kijken we altijd naar kostenverlaging. Hoe kunnen we efficiënter gebruik maken van de beschikbare m²? We letten bijvoorbeeld op een eenvoudige (de-)montage, verstelbaarheid en minder onderhoud. 

Custom made

Steeds vaker wordt ons gevraagd om custom made-oplossingen te bedenken voor balies, (lees)tafels, opbergmeubilair, enzovoorts. Inmiddels kijken we terug op een groot aantal geslaagde ontwerpen. Krijg hier een indruk van onze eerdere projecten.

Ontwerp Objectform

Heeft u interesse in een op maat gemaakt ontwerp voor uw kantoor of werkomgeving? Objectform staat voor u klaar. We inventariseren graag uw wensen om tot een passend plan te komen. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.