Ontwerp

De inrichting van uw organisatie is onderdeel van uw huisstijl en identiteit, een reflectie van uw imago.

Studio

U kunt als opdrachtgever rekenen op onze studio voor het ontwerpen van innovatieve inrichtingsconcepten.  We zijn erin gespecialiseerd om ' de vraag achter de vraag'  te achterhalen en te vertalen in een passend ontwerp. Uw kantoorinrichting komt tot leven, uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget. 

Ontwerp kantoorinrichting

Bij het optimaal inrichten van een uitnodigende werkomgeving komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan deze factoren:

  • Identiteit
  • Circulaire ambities  
  • Ergonomie
  • Facilitair gemak

Een prettige omgeving verhoogt de arbeidsvreugde en werkt prestatieverhogend. Een juiste inrichting draagt positief bij aan de resultaten van uw organisatie.

Van ontwerp tot inrichting

Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Uw investering is voor een langere periode, dus een ontwerp en de nieuwe inrichting moet flexibel zijn en kunnen inspelen op wijzigende werkprocessen. In ons plan houden we rekening met duurzaam hergebruik van bestaande materialen en kijken we altijd naar kostenverlaging. Hoe kunnen we efficiënter gebruik maken van de beschikbare m²? We letten bijvoorbeeld op een eenvoudige (de-)montage, verstelbaarheid en minder onderhoud. 

Custom made

Steeds vaker wordt ons gevraagd om custom made-oplossingen te bedenken voor balies, (lees)tafels, opbergmeubilair, enzovoorts. Inmiddels kijken we terug op een groot aantal geslaagde ontwerpen. Krijg hier een indruk van onze eerdere projecten.

Ontwerp Objectform

Heeft u interesse in een op maat gemaakt ontwerp voor uw kantoor of werkomgeving? Objectform staat voor u klaar. We inventariseren graag uw wensen om tot een passend plan te komen. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

 

 

 

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E