Montage en onderhoud

Montage en onderhoud is noodzakelijk om uw meubilair in topconditie te houden. Naast kantoor- of projectinrichting,  ontzorgen we onze opdrachtgevers bij het installeren en onderhouden van kantoormeubelen. Een goed functionerende en niet te vergeten, hygiënische werkplek kan rekenen op een hoge waardering van uw medewerkers. Dit draagt bij aan de kwaliteitsbeleving en het werkplezier. 

Preventief onderhoud (Maintain)

Om uw interieur in goede conditie te houden adviseren wij preventief onderhoud uit te voeren. Tijdens dit onderhoud wordt gekeken naar de functionele en esthetische staat van uw meubilair. Storingen en schades kunnen in een vroeg stadium worden verholpen. Goed onderhoud maakt uw meubilair beter geschikt voor hergebruik en het heeft een positief effect op het waardebehoud in een circulaire inrichting

Ontzorgen

Wat kan Objectform voor u betekenen?

  • Montage en demontage van meubilair
  • We zijn merkonafhankelijk
  • Uithuizen en verantwoord afvoeren van oud meubilair
  • Verhuizingen, zowel intern als extern.
  • Onderhoud van meubilair en/of bureaustoelen
  • Op voorraad houden van meubilair
  • Alle voorkomende montage- en verhuiswerkzaamheden, zoals ophangen van whiteborden e.d.
  • Een contactpersoon voor het gehele project

Nieuwsgierig wat wij doen op het gebied van montage en onderhoud? Neem gerust vrijblijvend contact op.

 Bekijk ook onze andere diensten

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E