Conditiemeting

Een conditiemeting laat zien hoe 'fit' uw meubilair is. Onze vakkundige specialisten staan klaar om u te helpen dit in kaart te brengen, zodat u weet wat uw volgende stappen zijn.

Waarom een conditiemeting? 

Een conditiemeting is een handzame oplossing die nauwkeurig in kaart brengt in welke staat uw meubilair verkeert. Objectform is al meer dan 20 jaar de merkonafhankelijk expert op het gebied van kantoorinrichting die u hierbij kan ondersteunen. 
Door het in kaart brengen, weer u precies waar u aan toe bent voor o.a.:

  • Welke levensduur verlengende activiteiten kunnen in een vroeg stadium uitgevoerd worden.
  • In welke mate meubilair geschikt is voor circulaire toepassingen als hergebruik, refurbishment, repurpose of recycle
  • Een conditiemeting is onderdeel van meubelmanagement.
  • Inzicht is kostenbesparend op de lange termijn. 

Conditiemeting inrichting

Een meting van de inrichting schept een helder beeld van hoe 'fit' uw kantoor is en is eigenlijk overal op toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Werkplekken
  • Bureaustoelen
  • Opbergsystemen
  • Tafels
  • Stoelen
  • Fauteuils en banken

Objectform zet zich in voor duurzaamheid: een toekomstbestendige werkomgeving die lange tijd meegaat. Het kostenplaatje, efficiënt gebruik van m2, (de-)montage, verstelbaarheid en onderhoud zijn hierbij leidend. Een meting draagt bij aan duurzaamheid, omdat u hierna precies weet waar u aan toe bent. Mogelijk kunnen we helpen om de conditie van uw meubilair te herstellen en weer in oude staat te brengen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze onderhoud en montage-service

Meer weten

Heeft u vragen en wilt u meer weten? Bel of mail gerust, we komen snel bij u terug. Wist u dat Objectform naast conditiemeting nog meer diensten aanbiedt? Denk bijvoorbeeld aan projectmanagement, verhuur en meubelmanagement

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E