FD Mediagroep Amsterdam

FD Mediagroep

FD Mediagroep is het toonaangevende informatiebedrijf voor zakelijk Nederland. Met sterke merken als o.a. Het Financieele Dagblad, BNR, Company.Info informeren ze ondernemers, bestuurders en professionals over het belangrijkste fincancieel-economisch nieuws. 

Specificaties project

Inrichting van een representatieve entree van het FD media kantoorgebouw in Amsterdam. In gebruik als ontmoetingsplek, werkplek en wachtgebied met inkijk in de studio van BNR nieuwsradio.

Toegepaste producten/diensten

Het ontwerp en de installatie van de inrichting van de entree van FDmedia. Met de plaatsing van de comfortabele en modulaire banken is er in de entree ruimte om te wachten, te overleggen en zelfs te werken voordat je in de uitzending van BNR komt.

Merken

  • Markant

  

  • FD_Media_Amsterdam_-_Objectform__1_
  • FD_Media_Amsterdam_-_Objectform__2_
  • FD_Media_Amsterdam_-_Objectform__3_
  • FD_Media_Amsterdam_-_Objectform__4_

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E