Haworth comforto onderdelen
Haworth Comforto onderdelen

Vervangen van Haworth Comforto onderdelen  

Kapotte bureaustoelen zijn niet alleen een vervelend gezicht, maar kunnen ook schadelijk zijn voor persoon of kleding. En niet onbelangrijk, het zorgt voor ontevreden gebruikers. 

Als je 5 jaar of langer geleden gekozen hebt om bureaustoelen van Haworth Comforto aan te schaffen, dan heb je destijds gekozen voor een ergonomische bureaustoel van goede kwaliteit. Het was toen nog niet gebruikelijk om te kiezen voor een preventief onderhoudsplan of een product-as-a-service overeenkomst. Hiermee verleng je de gebruiks-/levensduur en kan je voor je stoel zoveel mogelijk waarde te behouden. 

Niet getreurd! Door de hoge kwaliteit en de modulaire opbouw van de bureaustoelen zijn de Haworth Comforto onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn voordelig zelf te vervangen. Hiermee kan je de levensduur van je bureaustoelen eenvoudig verlengen en een zo hoog mogelijke waarde behouden (repair).

Comforto bureaustoel 59 lendesteun defect

 

Objectform is servicepartner voor Haworth Comforto onderdelen

Objectform is al 20 jaar Haworth dealer en geselecteerd servicepartner en levert de originele Haworth Comforto onderdelen uit voorraad met een duidelijke instructie hoe te vervangen. Als je niet zeker bent welk onderdeel je nodig hebt kan je ons een foto sturen. Als het om meerdere stoelen gaat, kunnen we ook een inventarisatie op locatie doen en een offerte uitbrengen voor de benodigde onderdelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vervanging door Objectform te laten doen.

Hieronder staan de meest verkochte Haworth bureaustoelen met de onderdelen die het meest vervangen worden, zoals armleuningen en lendesteunen:

Haworth Zody (Comforto 8963): Armopdekjes  (ook in lichtgrijs) en de losse lendesteun / lumbaalpad 

Haworth Lively (Comforto 2965):  Armopdekjes NPR of 4D en losse lendesteun / lumbaalpad

Haworth (Comforto) 5965: Armopdekjes NPR of 4D en losse lendesteun / lumbaalpad

Haworth Very Task (Comforto 6265): Armopdekjes NPR of 4D 4D en losse lendesteun / lumbaalpad


Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor uw circulaire vraagstuk.

 • 11_Haworth_Comforto_bureaustoel_Zody_8963_armleuning
 • 12_Comforto_onderdelen_haworth_comforto_zody_89_armpads_zwart_armopdek_armleggers
 • 13_Haworth_Comforto_onderdelen_lendesteun_lumbaalpad_voor_haworth_comforto_model_62_Very_Task-model_89_Zody_armleggers
 • 1_bureaustoel_Haworth-Comforto-29_Lively_armleggers
 • 2_Comforto_onderdelen_4D_NPR_armopdek_armpad_haworth_comforto_model_59-_model_62_Very_Task-_Model_29_Lively_armleuning
 • 3_comforto_onderdelen_lendesteun_lumbaalpad_voor_haworth_comforto_model_29-_model_59_-_armleuning
 • 4_Haworth-Comforto_bureaustoel-5965_armleggers
 • 5_Haworth_Comforto_onderdelen_4D_armopdek_armpad_onderdeel_Haworth_Comforto_model_59-_model_62_Very_Task-_model_29_Lively_armleuning
 • 6_comforto_onderdelen_lendesteun_lumbaalpad_voor_haworth_comforto_model_29-_model_59_armleggers
 • 7_Haworth_Very_task_bureaustoel_armleuning
 • 8_Comforto_onderdelen_4D_NPR_armopdek_armpad_haworth_comforto_model_59-_model_62_Very_Task-_Model_29_Lively
 • 9_comforto_onderdelen_lendesteun_lumbaalpad_voor_haworth_comforto_model_62_Very_Task-model_89_Zody_-_armleuning

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E