Circulaire aanpak refurbishen

Circulaire aanpak project Hoofddorp

Voor de inrichting van 2 etages van een groot internationaal ingenieursbureau is gekozen voor circulaire benadering van dit project. Niet alleen is er veel meubilair één op één hergebruikt w.o. vergadertafels, stoelen, bureaustoelen en plantenbakken maar ook de (glazen) systeemwanden zijn opnieuw gebruikt. (Re-Use). De vloerbedekking is behouden gebleven, waar nodig hersteld en aangevuld met gekleurde tapijttegels. Dit circulaire project is gerealiseerd i.s.m. Cushman & Wakefield.

Ombouwen(refurbishen) 265 werkplekken onderdeel circulaire aanpak

Belangrijk onderdeel voor Objectform was het ombouwen (refurbishen) van 265 stuks hoekbureaus tot rechte bureaus van 180x80 en 140x80cm. De bureautafels zijn in hoogte verstelbaar met slinger. Hiervoor is een inventarisatie en conditiemeting van de bestaande bureaus gedaan waarna we een plan van aanpak hebben gemaakt. Het refurbishen van de bureaus is in een aantal fasen uitgevoerd:

 1. De benodigde onderdelen zijn geoogst en gesorteerd uit het bestaande meubilair.
 2. Van de hoekframes zijn rechte frames gebouwd: De draagbalken op maat gemaakt en de poten gemonteerd.
 3. De nieuwe bladen gemonteerd en de bureaus zijn volgens tekening op de juiste locatie geplaatst.
 4. De geoogste stekkerdozen onder de bureaus geplaatst en het cablemanagement uitgevoerd.
 5. De refurbished bureaus zijn voorzien van een akoestische tussenwand, een verstelbare beeldschermarm en een opbouwstekkerdoos met stroom en data aansluitpunten.

De bureau’s van 140x80cm zijn in gebruik als concentratieplek waarbij de oude grijze scheidingswanden ook zijn omgebouwd en hergebruikt als akoestische ombouw (refurbishen door Hekker Sassenheim).

Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor uw circulaire vraagstuk.

 • Refurbish__Fluor_1
 • Refurbish__Fluor_2
 • Refurbish__Fluor_3
 • Refurbish__Fluor_3a
 • Refurbish__Fluor_5
 • Refurbish__Fluor_6
 • Refurbish__Fluor_7
 • Refurbish__Fluor_7a
 • Refurbish__Fluor_9

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E