Duurzame herinrichting

Duurzame herinrichting KNS Rijswijk

Onlangs besloot KNS in Rijswijk om het kantoorinterieur onder handen te nemen. Vanuit de kernwaarden van KNS is hierbij de eis gesteld de herinrichting zo duurzaam mogelijk te realiseren. Objectform heeft in samenwerking met KNS het ontwerp gemaakt en het project uitgevoerd.

Duurzame herinrichting vanuit waardebehoud:

In eerste instantie kijken we altijd naar de mogelijkheden van het bestaande meubilair (Hergebruik en waardebehoud). We hebben de bestaande Gispen bureautafels en Gispen roldeurkasten beoordeeld (conditiemeting) en opnieuw gebruikt. De bureaus en de kasten zijn voorzien van een fris nieuw blad, passend in de nieuwe stijl (refurbish). De Gispen bureautafels en kasten kunnen weer jaren mee. Met deze duurzame herinrichting kiest KNS niet alleen voor een besparing op schaarse grondstoffen, er is ook aanzienlijk veel geld bespaart ten opzichte van gehele vervanging.

Duurzame herinrichting KNS Rijswijk voor na1

Voor het nieuw te leveren meubilair werd uiteraard de duurzaamste keuze gemaakt. De ergonomische bureaustoelen Beproud en BeBrave: Made in Holland, onderdelen en bekleding eenvoudig te vervangen, 100% recyclebaar. De FELT bezoekersstoelen: Made in Holland, de zitkuip is gemaakt uit 100% Post-consumer PET-vilt (ca. 154 PET flessen per stoel!).

Op de vloer is gekozen voor een sfeervolle en praktische PVC-vloer in visgraat motief. Deze duurzame vloer is ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Biologische weekmakers zijn, in tegenstelling tot ftalaten, volledig afbreekbaar en onschadelijk voor het milieu en je gezondheid. In combinatie met de nieuwe harde vloerbedekking is er gekozen om in elke kantoor akoestische wandpanelen van gerecycled PET-vilt aan te brengen.

Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een duurzame oplossing zoekt voor een inrichtingsvraagstuk.

  • Duurzame_herinrichting_KNS_Rijswijk1
  • Duurzame_herinrichting_KNS_Rijswijk2
  • Duurzame_herinrichting_KNS_Rijswijk3
  • Duurzame_herinrichting_KNS_Rijswijk4
  • Duurzame_herinrichting_KNS_Rijswijk5
  • Duurzame_herinrichting_KNS_Rijswijk6

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E