Belcellen

Belcellen Luchtverkeersleiding Nederland

Samen luchtvaart mogelijk maken. Luchtverkeersleiding Nederland - LVNL - regelt de luchtverkeersleiding binnen het Nederlandse burgerluchtruim en alles wat daarbij komt kijken.  

Specificaties project

Na de Covid periode wordt er veel in combinatie thuis en op kantoor gewerkt.  Hierdoor is er een behoefte ontstaan voor belcellen waar men in alle rust kan beeldbellen met collega's en/of externe partijen. Om dit hydbride werken te faciliteren zijn er voor medewerkers 10 ruimtes geplaatst, ingericht om voor een kortere periode, max 2 uur, te videobellen zonder dat andere collega’s hiervan hinder ondervinden.

Toegepaste producten/diensten

LVNL heeft gekozen voor onze Session video belcellen met een hoog werkblad in combinatie met een circulaire kruk. Voor dit project hebben we de afwerking en de afmeting van de Session aangepast aan de wensen van LVNL. Binnen- en buitenzijde zijn gestoffeerd. Na de Covid periode is videobellen één van de exponenten van het Hybride werken. Er is naast de werkplek behoefte aan een ruimte waar beeldbellen in privacy mogelijk is, zonder geluidsoverlast voor collega's. De Session-serie scoort klasse A in de ISO-23351 test en is leverbaar in verschillende afmetingen voor videobellen, werken en overleg. De units is modulair opgebouwd, gebouwonafhankelijk en eenvoudig te verplaatsen.

Merken

 

belcellen_2909a-bew_Objectform
belcellen_2909b-bew_Objectform
belcellen_2909g-bew_Objectform
belcellen_IMG_2732-bew_Objectform
belcellen_IMG_2733-bew_Objectform
belcellen_IMG_2909ba-bew-Objectform