Circulair meubilair Haarlemmermeer Re-Purpose

Circulaire krukken uit oude bureaubladen

Als circulair partner werd ons gevraagd mee te kijken naar een opslag van oude Gispen bureautafels.

De bureaus waren geheel gedemonteerd, de metalen onderstellen en bladdragers zijn apart ingezameld en de bureaubladen stond ook klaar om afgevoerd te worden. 
De basis van deze oude Gispen bureaubladen is 18mm. multiplex. Daar zagen we geen oude bureaubladen maar een dankbaar plaatmateriaal wat in de bouw en interieur veel toepassingsmogelijkheden heeft. Van een gebruikt blad een nieuw blad maken is uiteraard de kortste klap maar als dat niet past gaan we op zoek naar andere mogelijkheden. 

Gispen afval bureaus

Wie het weet mag het zeggen!

We zijn in contact gekomen met Fabrikoos. Fabrikoos staat voor écht circulair meubilair: gemaakt zonder spijkers, schroeven of lijm en van de meest duurzame materialen. Zij durfden het aan om een proef te doen met ‘onze’ oude bureaubladen en die bleek succesvol. De oude bureaubladen zijn uitstekend geschikt om circulair meubilair mee te maken. Door hier en daar te ‘schuiven’ kunnen we de platen maximaal benutten en is er minimaal snijverlies.

Circulaire kruk en barkruk uit voormalig afval No-Waste:

  • Zithoogte 45cm en 75cm. 
  • Fantastisch zitcomfort
  • Uniek design
  • 1,2,3 gemonteerd zonder gereedschap, schroeven of lijm

Circulaire kruk uit oude bureaubladen, uIt voorraad leverbaar! Neem contact met ons op voor proefplaatsing of prijsopgave. Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor een circulair vraagstuk.

Hergebruik_bureaubladen_circulaire_kruk_Haarlemmermeer_2
Hergebruik_bureaubladen_circulaire_kruk_Haarlemmermeer_3
Hergebruik_bureaubladen_circulaire_kruk_Haarlemmermeer_4
Hergebruik_bureaubladen_circulaire_kruk_Haarlemmermeer_5
Hergebruik_bureaubladen_circulaire_kruk_Haarlemmermeer_6
Hergebruik_bureaubladen_circulaire_kruk_Haarlemmermeer_7