Ergonomie

Ergonomie draagt bij aan het werkplezier. Ergonomisch inrichten zorgt ervoor dat een slechte werkhouding wordt voorkomen. Klachten als rugpijn, gespannen spieren en hoofdpijn behoren daardoor tot de verleden tijd, wat weer een positief effect heeft op het ziekteverzuim. Een juiste werkhouding en goede voorzieningen zijn onmisbaar bij het ergonomisch inrichten van een werkomgeving. We leggen u graag meer uit.

Ergononomisch werken

Ergonomisch werken betekent dat er zorg en aandacht wordt besteedt aan een fijne en comfortabele werkhouding. Uren achter de computer zitten, veel klikken met de muis, langdurig zitten en vergeten een pauze te nemen is niet bevordelijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Pauzes nemen zorgen ervoor dat het lichaam zich hersteld. Wandelen, even koffie halen en de benen strekken zijn goed voor de afwisseling. Maar u kunt u voorstellen dat een goed ingerichte werkplek daarbij minstens zo belangrijk is. Kortom: ergonomie is onmisbaar in ons werk. Bureaustoelen, zit-sta bureaus, akoustiek: Objectform heeft alles in huis om u te voorzien van een deskundig advies op het gebied van ergonomisch werken. 

Design en ergonomie

Gaan ergonomie en design goed samen? Gelukkig wel. Het gebruik van kleuren, passende meubels en verlichting maken een ruimte sfeervol en passend bij de uitstraling van een bedrijf. Aan de andere kant is er de functionaliteit. Door dezelfde ruimte ook ergonomisch in te richten, zorgt u ervoor dat mensen klachtenvrij en met plezier naar hun werk blijven gaan. Een werkomgeving mag tot de verbeelding spreken en tegelijkertijd functioneel ingericht zijn. Dus of u nu gaat verhuizen, verbouwen of toe bent aan een nieuwe huisstijl, Objectform is uw partner op het gebied van smaakvolle kantoor- en projectinrichting
 
Bekijk ons portfolio.  

Ontzorgen

Onze opdrachtgevers kunnen ook bij ergonomische vraagstukken rekenen op die extra service. Objectform kan knelpunten in kaart brengen en oplossen met duidelijke werkplekadviezen en (zit)instructies. Hiervoor volgen wij regelmatig trainingen om op de hoogte te zijn van de laatste ergonomische ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over ergonomie of ergonomisch werken? We staan voor u klaar. Informeer naar de mogelijkheden.