Circulaire stoel REX statiegeld
Circulaire stoel REX statiegeld

REX, de statiegeld stoel

REX is een herintroductie van het prijswinnend ontwerp van Ineke Hans uit 2011.

In een interview kwam Ineke Hans destijds al tot de kern: “We produceren maar raak, en we denken niet altijd na over hoeveel grondstoffen dat kost en hoeveel afval het oplevert. Ik vind dat we het verplicht zijn om heel goed na te denken over wat we nog aan die overvloed toevoegen. Dus we zijn op zoek gegaan naar materialen die herbruikbaar zijn, maar ook duurzaam, én sterk, én flexibel”.

De REX statiegeld stoel wordt gemaakt van ECONYL®. ECONYL® gerecycled PA6 (nylon) is gemaakt van voormalig afval zoals kantoorstoelonderdelen, visnetten en tapijt en is oneindig recyclebaar.

REX circulaire statiegeld stoel:

 • No-Waste stoelen uit voormalig afval
 • Modulaire opbouw, onderdelen eenvoudig te vervangen
 • Leverbaar in zwart, lichtgrijs, geel en groen
 • Stapelbaar 4 stuks
 • Met en zonder armleggers
 • Lichtgewicht
 • Comfortabel
 • Uit voorraad leverbaar
Gispen afval bureaus

Dingen waar niets aan te verbeteren valt!

statiegeld 20 euro

Als de REX statiegeld stoel aan het einde van zijn gebruiks- of levensduur is, dan willen we de stoel graag terug. We geven u ongeacht de conditie van de stoel € 20,00 statiegeld. Deze belofte staat in de stoel gegrifd. De retourgenomen stoelen worden hersteld, opgeknapt en opnieuw ingezet. Kapotte stoelen worden verwerkt tot granulaat waarmee nieuwe producten worden gemaakt zonder nieuwe grondstoffen te gebruiken. REX is een mooi voorbeeld hoe we verantwoordelijkheid nemen voor onze producten en de cirkel sluiten. Wij vinden het de norm vandaag de dag, Ineke Hans begreep dat in 2011 al.

 

REX is oersterk en met slechts 6kg. de perfecte stoel voor openbare ruimtes, musea, restaurant, spreekkamer, wachtruimte, opleidingsruimte etc. Overtuig u zelf, kom testen!

Uit voorraad leverbaar! Neem contact met ons op voor proefplaatsing of prijsopgave. Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor een circulair vraagstuk.

 • 1_Ineke_Hans
 • 1_REX_stoel_circulair_statiegeld
 • 2_REX_stoel_circulair_statiegeld
 • 4_REX_stoel_circulair_statiegeld
 • 5_REX_stoel_circulair_statiegeld
 • 7_REX_stoel_circulair_statiegeld

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E