Circulaire stoel REX statiegeld

REX, de statiegeld stoel

REX is een herintroductie van het prijswinnend ontwerp van Ineke Hans uit 2011.

In een interview kwam Ineke Hans destijds al tot de kern: “We produceren maar raak, en we denken niet altijd na over hoeveel grondstoffen dat kost en hoeveel afval het oplevert. Ik vind dat we het verplicht zijn om heel goed na te denken over wat we nog aan die overvloed toevoegen. Dus we zijn op zoek gegaan naar materialen die herbruikbaar zijn, maar ook duurzaam, én sterk, én flexibel”.

De REX statiegeld stoel wordt gemaakt van ECONYL®. ECONYL® gerecycled PA6 (nylon) is gemaakt van voormalig afval zoals kantoorstoelonderdelen, visnetten en tapijt en is oneindig recyclebaar.

REX circulaire statiegeld stoel:

  • No-Waste stoelen uit voormalig afval
  • Modulaire opbouw, onderdelen eenvoudig te vervangen
  • Leverbaar in zwart, lichtgrijs, geel en groen
  • Stapelbaar 4 stuks
  • Met en zonder armleggers
  • Lichtgewicht
  • Comfortabel
  • Uit voorraad leverbaar

Gispen afval bureaus

 

Dingen waar niets aan te verbeteren valt!

 statiegeld 20 euro

 

Als de REX statiegeld stoel aan het einde van zijn gebruiks- of levensduur is, dan willen we de stoel graag terug. We geven u ongeacht de conditie van de stoel € 20,00 statiegeld. Deze belofte staat in de stoel gegrifd. De retourgenomen stoelen worden hersteld, opgeknapt en opnieuw ingezet. Kapotte stoelen worden verwerkt tot granulaat waarmee nieuwe producten worden gemaakt zonder nieuwe grondstoffen te gebruiken. REX is een mooi voorbeeld hoe we verantwoordelijkheid nemen voor onze producten en de cirkel sluiten. Wij vinden het de norm vandaag de dag, Ineke Hans begreep dat in 2011 al.

REX is oersterk en met slechts 6kg. de perfecte stoel voor openbare ruimtes, musea, restaurant, spreekkamer, wachtruimte, opleidingsruimte etc. Overtuig u zelf, kom testen!

 

 

Uit voorraad leverbaar! Neem contact met ons op voor proefplaatsing of prijsopgave. Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor een circulair vraagstuk.

 

1_Ineke_Hans
1_REX_stoel_circulair_statiegeld
2_REX_stoel_circulair_statiegeld
4_REX_stoel_circulair_statiegeld
5_REX_stoel_circulair_statiegeld
7_REX_stoel_circulair_statiegeld