Hag Tion circulaire bureaustoel

HÅG Tion, een stoel voor de wereld van nu.

HÅG Tion is baanbrekend in de ontwikkeling van duurzaam zitmeubilair. Tion is het perfecte voorbeeld van Flokk's circulaire principes voor duurzaam design. Deze principes, 5-III, bestaan uit vijf circulaire designcriteria met de nadruk op drie specifieke focusgebieden: 

Designcriteria:

 1. De juiste materialen
 2. Weinig componenten
 3. Lange levensduur
 4. Ontworpen voor demontage
 5. Licht in gewicht

Focusgebieden:

 1. Klimaat
 2. Grondstoffen
 3. Gezondheid

 

 

Met 70-75% gerecycled materiaal - inclusief 94% post-consumer plastic in de kunststof zitting en rugschaal, en 97-98% gerecycled aluminium - heeft HÅG Tion het grootste aandeel gerecycled materiaal in het portfolio van Flokk. Door voortdurend onderzoek en continue te blijven ontwikkelen, stijgt het aandeel gerecycled materiaal in de Flokk producten gestaag, zonder de prestatie en levensduur negatief te beïnvloeden. Volgens Flokk is Tion de meest duurzame bureaustoel ter wereld is en jou helpt om jouw impact op het klimaat te verminderen.

De HÅG Tion is een stoel voor de wereld van nu. Flexibel, duurzaam en ontworpen voor vrijwel iedere werkplek: van nieuwe thuiswerkplekken tot dynamische kantoren.

 • 1_Tion_HG
 • 2_Tion_HG
 • 3_Tion_HG
 • 4_Tion_HG
 • 5_Tion_HG
 • Tion_HG_12

Zie ook Circulair Inrichten voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor een circulair vraagstuk.

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E