biophelic design

Van Velzen accountants en adviseurs

Aangenaam, in daadkracht en dienstverlening. Dat is waar Van Velzen accountants & adviseurs voor staat. Van Velzen accountants en adviseurs is gehuisvest in een voormalige bollenschuur in Warmond. 

Specificaties project

De opdracht om het bedrijfsrestaurant opnieuw in te richten tot een sfeervolle, multifunctionele ruimte voor lunch, overleg en trainingen. Een ontwerp gebaseerd op biophelic design en gastvrijheid.

Toegepaste producten/diensten

Nadat wij eerder voor van Velzen de werkomgeving toekomstbestendig mochten inrichten is ons gevraagd mee te denken over de nieuwe inrichting van de bedrijfskantine.
Het nieuwe bedrijfsrestaurant is ingericht op basis van biophelic design en ademt een warme en uitnodigende sfeer. De ruimte is multifunctioneel gemaakt en geschikt voor trainingen en andere bijeenkomsten. De indeling is eenvoudig aan te passen met de verrijdbare tafels en plantenbakken. Tegelijk is er met de hoge banken ook veel ruimte voor privacy. De bestaande bar is hergebruikt en voorzien van een nieuw blad en houten afwerking, passend in het biophelic design. De wall-visual Birds of paradise is een fraai eyecatcher. Een leuke Vrijmibo is gegarandeerd! Het gestoffeerde meubilair is voorzien van Harlow van Vyvafabrics. DIt materiaal oogt als natuurlijk linnen en is tegelijk anti-bacterieel en eenvoudig schoon te maken. 

Merken

biophelic_design_4364_bew
biophelic_design_4369_bew
biophelic_design_4372-bew
biophelic_design_4373_-bew
biophelic_design_4385-bew
biophelic_design_4390_bew
biophelic_design_4391_bew_3D_tekening
biophelic_design_4392_bew_3D_tekening
biophelic_design_4393_bew_3D_tekening