belcellen
Belcellen Delft

Gemeente Delft stadskantoor

Het bijzondere stadskantoor van de gemeente Delft is ontworpen door Mecanoo. De com­bi­na­tie van een ge­meen­te­huis en een sta­ti­ons­hal in één, bo­ven­op een on­der­gronds sta­ti­on is uniek. 

Specificaties project

Ondanks de terugkeer van medewerkers naar de werkvloer zal videobellen naar verwachting nog steeds veelvuldig plaatsvinden. Op het stadskantoor was er behoefte aan ingerichte ruimtes voor medewerkers om te videobellen, zonder dat andere collega’s hiervan hinder ondervinden.

Toegepaste producten/diensten

We hebben tender gewonnen voor het leveren en installeren van videobelunits in de gangzones en in de kantoorruimtes in het stadskantoor. De gemeente Delft heeft gekozen voor onze Session video belcellen met een hoog werkblad in combinatie met een comfortabele kruk. Voor dit project hebben we o.a. de afwerking en de afmeting van de Session aangepast aan de wensen van de gemeente. Na de Covid periode is videobellen één van de exponenten van het Hybride werken. Er is naast de standaard werkplek behoefte aan een ruimte waar beeldbellen in privacy mogelijk is, zonder geluidsoverlast voor collega's. De Session-serie scoort klasse A in de ISO-23351 test en is leverbaar in verschillende afmetingen voor videobellen, werken en overleg. De units is modulair opgebouwd, gebouwonafhankelijk en eenvoudig te verplaatsen.

  • belcellen_4103a-bew
  • belcellen_4103b-bew
  • belcellen_4103c-bew
  • belcellen_4103d-bew
  • belcellen_4103e-bew
  • belcellen_4128-bew_Objectform

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E