belcellen

Gemeente Delft stadskantoor

Het bijzondere stadskantoor van de gemeente Delft is ontworpen door Mecanoo. De com­bi­na­tie van een ge­meen­te­huis en een sta­ti­ons­hal in één, bo­ven­op een on­der­gronds sta­ti­on is uniek. 

Specificaties project

Ondanks de terugkeer van medewerkers naar de werkvloer zal videobellen naar verwachting nog steeds veelvuldig plaatsvinden. Op het stadskantoor was er behoefte aan ingerichte ruimtes voor medewerkers om te videobellen, zonder dat andere collega’s hiervan hinder ondervinden.

Toegepaste producten/diensten

We hebben tender gewonnen voor het leveren en installeren van videobelunits in de gangzones en in de kantoorruimtes in het stadskantoor. De gemeente Delft heeft gekozen voor onze Session video belcellen met een hoog werkblad in combinatie met een comfortabele kruk. Voor dit project hebben we o.a. de afwerking en de afmeting van de Session aangepast aan de wensen van de gemeente. Na de Covid periode is videobellen één van de exponenten van het Hybride werken. Er is naast de standaard werkplek behoefte aan een ruimte waar beeldbellen in privacy mogelijk is, zonder geluidsoverlast voor collega's. De Session-serie scoort klasse A in de ISO-23351 test en is leverbaar in verschillende afmetingen voor videobellen, werken en overleg. De units is modulair opgebouwd, gebouwonafhankelijk en eenvoudig te verplaatsen.

belcellen_4103a-bew
belcellen_4103b-bew
belcellen_4103c-bew
belcellen_4103d-bew
belcellen_4103e-bew
belcellen_4128-bew_Objectform