Internationaal ingenieursbureau

Dit ingenieursbureau is al meer dan 55 jaar actief in Nederland en biedt professionele en technische oplossingen voor het leveren van veilige, goed uitgevoerde, kapitaalefficiënte engineering-, inkoop- en constructieprojecten (EPC) in heel Europa en de rest van de wereld.

Specificaties project

Herinrichting van 2 etages, 6000m2. De opdracht om het interieur, dat voorheen de vrij traditionele behoudende bedrijfscultuur weerspiegelde, te transformeren naar een kantoor met een meer informelere sfeer. Het nieuwe interieur van het kantoor in Hoofddorp vooral warm, uitnodigend en welkom aan moest voelen. In samenwerking met DZAP:ontwerp en projectmanagement.

Toegepaste producten/diensten

Refurbished en Hergebruik:
230 stuks bestaande hoekwerkplekken omgebouwd tot rechthoek-slingerbureaus van 180x80cm. Bij de ombouw zijn de frames gereviseerd en voorzien van nieuwe grijze bureaubladen. De refurbished werkplekken zijn aangevuld met 65 stuks bijpassende zit-stabureaus. 
De bestaande bureautafels zijn met een scheidingswand, zwenkarm en cablecubby een moderne volwaardige werkplek geworden. De bestaande akoestische tussenwanden zijn door Hekker interieurbouw geschikt gemaakt voor de focus werkplekken. De bestaande bureaustoelen zijn hergebruikt en aangevuld met nieuwe stoelen. 

De inrichting van de alle aanlandwerkplekken, break-out areas, informele overleg (lounge) plekken en vergaderruimtes. 

Merken

Fluor-Objectform_1
Fluor-Objectform_10
Fluor-Objectform_11
Fluor-Objectform_12
Fluor-Objectform_13
Fluor-Objectform_14
Fluor-Objectform_15
Fluor-Objectform_16
Fluor-Objectform_2
Fluor-Objectform_3
Fluor-Objectform_3a
Fluor-Objectform_3b
Fluor-Objectform_3c
Fluor-Objectform_3d
Fluor-Objectform_4
Fluor-Objectform_5
Fluor-Objectform_6
Fluor-Objectform_7
Fluor-Objectform_8
Fluor-Objectform_8a
Fluor-Objectform_9