Digibase

DigiBase is een onderneming binnen VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. De rol van dit centrum in Nieuwegein is om DigitaalBouwen gemeengoed te maken bij alle ondernemingen van VolkerWessels en haar klanten en deze, daar waar nodig te ondersteunen en begeleiden in de transitie naar 100% digitaal bouwen en ontwikkelen. 

Specificaties project

De inrichting van het kantoor van Digibase. Als je bij Digibase over de drempel stapt, kom je in één van de meest verrassende werkomgevingen terechtt. Dit bijzondere kantoor hebben we volledig ingericht in industriele sfeer die de identiteit van Digibase onderstreept. 

Vergaderruimtes, bedrijfsrestaurant, zit-sta werkplekken, loungeplek, vergaderkamers, trainingsruimtes. Het inrichten van het kantoor van  Digibase  conform het nieuwe werkplek concept Werkvloeren met verschillende typen werkplekken, passend bij de activiteit die je aan het doen bent en gemeenschappelijke ruimtes waar ontspannen en informeel overlegd kan worden.  In samenwerking met Kristel van Wijngaarden Limited ID, verantwoordelijk voor het ontwerp en projectmanagement.

Toegepaste producten/diensten

De inrichting van de bovengenoemde ruimtes met fauteuils, banken, barkrukken, akoestisch meubilair ed. De akoestische fauteuils en barkukken zijn van gerecyled post-consumer PET vilt. Aanvulling van de bestaande zit-stawerkplekken in combinatie met akoestiche tussenwanden. De tussenwanden zijn gevuld met Refelt; gemaakt uit Restmateriaal uit eigen stoffeerderij en oude bedrijfskleding.
 

Merken

 

Digibase_Nieuwegein-_Objectform__10_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__11_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__12_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__13_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__14_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__1_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__2_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__3_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__4_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__5_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__6_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__7_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__8_
Digibase_Nieuwegein-_Objectform__9_