Consumentenbond Den Haag

Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Zij werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. 

Specificaties project

Het inrichten van 4 etages(4.500m2) conform het nieuwe werkplek concept van de Consumentenbond. Werkvloeren met verschillende typen werkplekken, passend bij de activiteit die je aan het doen bent en gemeenschappelijke ruimtes waar ontspannen en informeel overlegd kan worden. 
Er is een ontmoetingscentrum voor vergaderingen, een buurtcafé waar je kunt brainstormen onder het genot van een goede kop koffie, een lounge voor ontspanning en een bibliotheek waar je in alle rust gefocust kan werken. Door elke verdieping een eigen functie (wijkfaciliteit) te geven die ieder een andere manier van werken faciliteert, creëer je meer dynamiek en beweging in de werkomgeving en het gebouw. In samenwerking met CBRE, verantwoordelijk voor het ontwerp en projectmanagement.

Toegepaste producten/diensten

De inrichting van de bovengenoemde ruimtes met fauteuils, banken, barkrukken, akoestisch meubilair ed. De akoestische fauteuils en barkukken zijn van gerecyled post-consumer PET vilt. Aanvulling van de bestaande zit-stawerkplekken in combinatie met akoestiche tussenwanden. De tussenwanden zijn gevuld met Refelt; gemaakt uit Restmateriaal uit eigen stoffeerderij en oude bedrijfskleding.
 

Merken

 

 • Consumentenbond_Den_Haag_-_Objectform_1
 • Consumentenbond_Den_Haag_-_Objectform_2
 • Consumentenbond_Den_Haag_-_Objectform_3
 • Consumentenbond_Den_Haag_-_Objectform_4
 • Consumentenbond_Den_Haag_-_Objectform_5
 • Consumentenbond_Den_Haag_-_Objectform_8
 • Project-los_meubilair-Consumentenbond-Objectform_1
 • Project-los_meubilair-Consumentenbond-Objectform_2
 • Project-los_meubilair-Consumentenbond-Objectform_3
 • Project-los_meubilair-Consumentenbond-Objectform_4
 • Project-los_meubilair-Consumentenbond-Objectform_5

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E