De vijf cycli bij Circulaire kantoorinrichting

Circulaire kantoorinrichting

Bij circulaire kantoorinrichting volgen we vijf cycli waar bij hergebruik van materialen en upcycling centraal staan met maximaal waardebehoud. Hier biedt de eerste cyclus hier de meeste waarde en de laatste (Recycle) het minste.   

Samen verantwoordelijkheid nemen

Kantoormeubilair wordt aangeschaft voor een lange periode. Dan is de kans groot dat uw huidige meubilair gekocht en geproduceerd is in een tijd waar lineaire economie de norm was. Daar moeten we niet moeilijk over doen. Het verleden kunnen we niet meer veranderen, maar de toekomst wel. Objectform zoekt graag, samen met u en onze ketenpartners, naar de meest circulaire oplossing voor bestaand meubilair. Op die manier sluiten we de kring en dragen we actief bij aan de toekomst. Want voor hoogwaardig meubilair is altijd een goede oplossing te vinden.

R ladder Circulaire economie meubilair

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them (Einstein)

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E