Session akoestische cabine Qabin
Qabin

Videobellen plust 17,5%, graag in akoestische cabines

We kijken al vele jaren met onze klanten naar een activiteit gerelateerde inrichting van hun werkomgeving. We zorgen dat er een goede balans is voor samenwerking, individuele taken, overleg, ontspanning etc.

In het recent verschenen Annual Workplace Report 2022 van het Amsterdamse adviesbureau Measuremen tonen de cijfers in dit onderzoek een aantal ‘Post-Covid’ ontwikkelingen. Naast de (misschien logische) uitkomst dat in mei '22 er een grote toename van mobiel computerwerk was, wil ik twee opvallende verschuivingen graag uit lichten:

In vergelijking met 2019 is een daling te zien van het aantal fysieke vergaderingen in vergaderruimten van 61% naar 44,9%. Hoewel fysieke vergaderingen nog steeds de meest voorkomende activiteit is, is deze daling van 16,1% aanzienlijk. Aan de andere kant steeg het aantal videoconferenties met 17,5%, van 3,9% naar 21,5%.

Terugkijkend naar 2023 lijken deze cijfers bevestigd te worden door de toenemende vraag naar akoestische cabines waar je in alle rust een Teams-, Zoom- of Google Meet sessie kan doen. Gelukkig beschikken we over ruime ervaring en de passende akoestische cabines om deze ontwikkeling in de werkomgeving op te nemen.

akoestische cabines Session Qabin belcel

Objectform akoestische cabines: Privacy in een frisse ruimte.

Onze compacte en mobiele akoestische cabines (of belcel zoals je wilt) zijn bij uitstek geschikt zijn voor videobellen. ben je verzekerd van o.a. maximale score A+ in de ISO-23351 (speech level reduction test), luchtverversing van 132 m³ per uur, aanwezigheidssensor, voorzien van alle gangbare aansluitingen en makkelijk verplaatsbaar. Een brandalarm en/of sprinkler is ook te integreren.

Afhankelijk van de inrichting is de unit bruikbaar voor langer of kortere duur. Met een verstelbaar werkblad creëer je een hybride werkplek. Dat maakt het ook aantrekkelijker

om meer te doen dan alleen videobellen en zo de unit onnodig bezet te houden. Een hoog vast werkblad i.c.m. een kruk biedt afwisseling ten opzichte van de standaard werkplek en stimuleert een videobel cabine korter (tot 2 uur achter één) te gebruiken.

Tot slot. De meeste aandacht gaat uit naar akoestiek maar ventilatie is niet te onderschatten. We weten al lang dat een goed binnenklimaat invloed heeft op de gezondheid, het ziekteverzuim, prestaties en productiviteit. Met goede luchtverversing in een videobelunit zijn we dus (soms letterlijk) frisser en actiever.

Zie ook belcellen voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing zoekt voor uw werkomgeving.

  • 01_akoestische_cabine_qabin
  • 02_akoestische_cabine_Framery_one
  • 03_akoestische_cabine_Hush_Hybrid
  • 04_akoestische_cabine_Cabana_Qabin
  • 05_akoestische_cabine_Abstracta_Zen_Pod
  • 06_akoestische_cabines_Cabana_Videobel_unit_

identiteit

Identiteit

Wat ervaren klanten en medewerkers als ze voet over de drempel zetten? Een authentiek interieur laat zien waar uw organisatie voor staat. Het is een afspiegeling van de identiteit. Wat wilt u uitstralen?

circulair

Circulair

Circulaire kantoorinrichting zit in ons DNA. Bij Objectform staan waardebehoud, hergebruik van materialen en upcycling hoog in het vaandel. We kijken altijd eerst naar wat kan met bestaande materialen. Kortom: reduce, re-use and no waste.

werkplezier

Werkplezier

Een fijne werkomgeving is sfeerverhogend en komt de werkprestaties ten goede. Objectform begeleidt u van A tot Z naar een toekomstbestendige werkomgeving en volgt hier voor de actuele thema's als bv. Hybride werken en Akoestiek op de voet.


Dentsply-Objectform_a.jpg
Dentsply-Objectform_o.jpg
Arbeidsgenot

Over ons

Over ons in één woord? Dan gaan we voor 'Arbeidsgenot'. Dit Zuid-Afrikaanse verkeersbord kwam ik enkele jaren geleden tegen en staat voor alles waar we in geloven: dat productiviteit en plezier perfect samengaan in een fijne werkomgeving. Arbeidsgenot? Kom eerst maar bij Objectform!

Alles over ons

Volg ons

Volg ons ook op social media!

FacebookInstagramLinkedInPinterestTwitterPinterest

Contact

Objectform Kantoor en Projectinrichtingen B.V.

Luzernestraat 21A
2153 GM Nieuw-Vennep

T 0252 241 950

E