Abstracta voor hybride werkomgeving

Nieuws van Abstracta voor de hybride werkomgeving.

Bekijk hier het webinar (Engels) met de introductie van de nieuwe producten voor de hybride werkomgeving. 

 

Abstracta introduceert dit jaar maar liefst drie nieuwe producten: Holly, ZEN en Agile. Drie keer onderscheidend met de herkenbare kwaliteit.

Holly akoestische lamp:

Holly wekt gedachten en associaties op die naar de maan of de zon zouden kunnen stijgen. Maar de inspiratiebron van de ontwerpers was eerder nuchter. ‘Voor het ontwerp dachten we aan hulst en zijn prachtige bessentrossen’. De akoestische verlichting van Holly is sculpturaal en raadselachtig. Het speelt met de contrasten tussen licht, reflectie en schaduwen.

Holly akoestische lamp is verkrijgbaar in een verticale en een horizontale versie. De verticale versie is perfect voor lobby, atrium of andere hoge ruimtes alswel in hoeken voor verhoogde geluiddemping. De horizontale versie kan boven een grote vergadertafel, een bar of balie gehangen worden. Voor meer informatie onze productenpagina: Holly 

Holly akoestische lamp Abstracta 3

Zen Pod, de akoestische oase:

ZEN Pod is een plek waar je op adem kan komen en biedt een elegante en gastvrije ruimte door het gebruik van warme materialen als hout, wol, glas en aluminium.

Zen Pod is onderscheidend met de prachtige eiken lattenwand die eenvoudig op de glazen wand geplaatst kan worden. Een prachtig esthetische toevoeging die de privacy binnen verhoogd en de geluiddemping aan de buiten verbeterd.

Zen Pod is een akoestische oase. Het schept de beste condities voor digitale meetings, privé gesprekken en geconcentreerd werken.  De akoestische buitenwanden dragen ook bij om het verbeteren van de geluidsbeleving door het omgevingsgeluid op te vangen in plaats van te reflecteren. Zen Pod dempt het geluid met 31 dB, wat inhoudt dat het geluiddemping Class A heeft. Kijk voor meer informatie op onze productenpagina: Zen Pod

Akoestische pod Abstracta ZEN

Agile:

Agile is een multi-tool die een leegte vult. De inspiratie voor Agile komt uit de manier hoe Tech-bedrijven vandaag de dag werken aan projecten.  Agile is  een verrijdbare project werkruimte, voorzien van alle noodzakelijke tools: een magnetisch whiteboard, een groot formaat scherm, een akoestisch paneel, een slim uitklap tafel voor laptops en een USB-C kabel stroomvoorziening van randapparatuur en aansluiting op schermen en camera. Een mooie aanvulling voor Agile working in de hybride werkomgeving.


Abstracta Agile 6

Zie ook Abstracta voor meer informatie of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing voor uw hybride huisvesting wilt.

 

1_Holly_akoestische_lamp_Abstracta
2_Holly_akoestische_lamp_Abstracta
3_ZEN_akoestische_pod_1_Abstracta
4_ZEN_akoestische_pod_detail_Abstracta
5_Abstracta_Agile
6_Abstracta_Agile