Patchwork hybride kantoor Vepa

Patchwork, de oplossing voor het hybride kantoor

Patchwork biedt voor het huidige hybride kantoor de mogelijkheid je even terug te trekken voor een videocall, in rust te overleggen of geconcentreerd te werken. Daarbij hoort natuurlijk ook een pantry voor een kopje koffie of thee. In hoeverre je je afsluit bepaal je zelf door opzetwanden of daken toe te voegen.

Ideaal voor in een wat grotere ruimte, zoals in een ontvangstruimte of aula. De mogelijkheden met het Patchwork hybride kantoor zijn eindeloos en om het een beetje overzichtelijk te maken hebben we vijf verschillende configuraties samengesteld die je los – of bij elkaar – in iedere omgeving kunt plaatsen. 

Besloten en ruimtelijk tegelijk, Made in Holland!

Een modulair hybride kantoor:

Iedere opstelling begint met 90 cm hoge houten wanden die eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Deze wanden vormen de basis voor iedere patchworkopstelling. Op deze wandjes kun je akoestische panelen plaatsten van 40 of 60 cm hoog. Deze akoestische panelen zijn gevuld met Re-felt. Gemaakt van restmateriaal uit onze stoffeerderij en daardoor lekker duurzaam. Om het geheel besloten en huiselijk te maken kun je er een dakje opzetten.

Kijk voor meer producten van Vepa onze merkenpagina voor onze aanpak of neem contact met ons op als u een creatieve oplossing voor uw hybride kantoor wilt.

1vepa_Patchwork-hybride_kantoor
2vepa_Patchwork-hybride_kantoor
3vepa_Patchwork-hybride_kantoor
4vepa_Patchwork-hybride_kantoor
5vepa_Patchwork-hybride_kantoor
6vepa_Patchwork-hybride_kantoor