Atlassian bedrijfsrestaurant- Objectform

Atlassian Amsterdam

Atlassian Corporation is een Australisch softwarebedrijf dat producten ontwikkelt voor softwareontwikkelaars, projectmanagers en andere softwareontwikkelingsteams.

Specificaties project

De opdracht om het bestaande bedrijfsrestaurant volledig in te richten met eigentijds meubilair en Biophelic elementen. Doel was een sfeervol inrichtingsplan te maken met een maximaal aantal zitplaatsen. Makkelijk verplaatsbaar meubilair om de ruimte snel om te vormen naar een andere functie zoals een presentatie.

Toegepaste producten/diensten

De toegepaste halfronde en rechte flip-top tafels maken zowel ronde 6-persoons of 10-persoons platovale opstellingen mogelijk. Alles eenvoudig verrijdbaar en nestbaar. De frisgroene PET-felt stapelstoelen vormen een luchtige maar comfortabele zitplaats. De gebruikers waarderen tevens de intiemere plekken met dinerbanken langs de wand. Verrijdbare plantenbakken vormen daarbij een gewenste scheiding naar het looppad ernaast. Grote 8-persoons bartafels op wielen completeren de ruimte aan de raamzijde. Het nieuwe halftransparante akoestische gordijn kan naar wens gesloten worden als afscheiding naar het achterliggende luchbuffet. Voor het oude restaurantmeubilair hebben we een nieuwe gebruiker gevonden in Hattrick, een organisatie in Haarlem die jongeren in hun kracht zet door hun talent(en) te laten ontdekken.

Merken

 

Atlassian_-_Objectform_1
Atlassian_-_Objectform_10
Atlassian_-_Objectform_1a
Atlassian_-_Objectform_1b
Atlassian_-_Objectform_2
Atlassian_-_Objectform_4
Atlassian_-_Objectform_5
Atlassian_-_Objectform_6
Atlassian_-_Objectform_7